Saturday, May 30, 2009

dancin in the moonlight:D

my first love: Hip Hop
my forever love: Hip Hop
si o spun inca o data, tot ceea ce sunt n-as fi fost niciodata daca nu m-ar fi gasit hip-hop-ul acum cativa ani buni:) probabil cei mai frumosi ani din viata mea:)
dans:) aseara am fost la dans:)
mi-am reamintit ce iubesc de fapt, ce ma pune pe mine in miscare:) dansul, muzica:) printre putinele lucruri care ma mai bucura:)
candva oamenii astia reprezentau centrul universului meu, dar incet incet, am facut eu cumva manevrele potrivite, incat sa-i indepartez de centru, si i-am indepartat intr-atat incat acum abia mai stiu cine sunt... eu. ca ei au ramas la fel:) ei sunt tot in centru:) de fapt eu m-am indepartat, m-am izolat inspre margini, am ales marginalitatea contra centrului... si ei sunt tot centrul:) eyes wide shut, yea baby you know everythin 'bout that
i wouldn't change a thang if i had 2 live my life all over:D
intr-o zi am sa-i rasplatesc pe toti oamenii astia:) they deserve the best
si cand te gandesti ca multi dintre ei n-au nevoie decat de un beat, decat de ceva care sa sune, si pentru ei altceva nu mai conteaza, pe strada, in casa, in club, oriunde... it's about feelin it:) si eu stiu cel mai bine cum e sentimentul asta. probabil ca nimic nu te elibereaza mai mult decat dansul:) multumesc pentru ca mi-ati reamintit asta:)
ce vremuri frumoase erau alea:) e battle? da unde? cand? gata, m-am pus pe tren si am fost acolo si acolo imi intalneam marea familie. pe toti ne unea aceiasi pasiune: hip-hop-ul. e inuman sa fii singur, izolat pe pamant si e divin, ceresc sa fii intre atatia oameni si sa simti in fiecare tremur, in fiecare privire: aceiasi pasiune:) feel the vibe baby:D WE DO:D
I'm happy now. I've always been with y'all!!! One Love
thanks Taz si gasca de dansatori d-a lungu vietii mele intalniti:D :D:X:X:X