Sunday, July 26, 2009

:) things change for the better

that's wassup
i just realised talkin with my sister and one of my old friends...how much i changed for the better
now i can say i grow in a good nice way
i see things differently now
i m aware of who i am and what i want to be, for the best:)
hehe
i just had a revelation
you changed my life hun
:) i know that God sends in ur life persons that can make major changes into ur life...but woah
i was just chattin and i realised that, that night, u managed to get me out from my black whole i chose to live because of the bullshit i passed thru:)
i knew that night, that something happened, but in time, realisin how much u handled and carried from my side and still sittin next to me, i realised and now more how much u mean to me and what u are in my life
you changed my life:)
God, how good is it to be able to feel what i feel
people, things that happen are just blessings that come from above, i know and i feel that:)
thank u Lord for everythin
thank the special people that came, are or will come into my life
my sister is the most special she knows it
but i gotta talk bout this man that is in my life...cuz i just realised that i m still able to feel that...to feel that a man can still make me happy
i m like wow, it can still happen:) and it does:) and it s fantastic to feel it:) after so much time of darkness, i see light:)
happiness is a choice yea
it depends on you to allow it
and that night for me was magistral:) it did change my life
i love the way you see things...the way you believe in things, the way you helped me see the things
good people exist if you open ur eyes to see them:)
thank u God
luv ma people
especially ma sista n my sweet piece of chocolate:)
One Love

happy one came back from switzerland:)

Saturday, July 11, 2009

it's over:)

sau acum incepe
depinde din ce punct vezi:)
s-a terminat ceva, si incepe un alt ceva, mai bun sper, mai putin storcator de toate
viata asta parca e un storcator d-ala de fructe, scoti esenta din ele, cu exceptia faptului ca ce iese din storcator sunt doar niste coji strivite, iar spuma facuta din fruct, e acra, nu e buna de nimic
in schimb, din storcatorul de fructe, iti ramane, macar sucul, spuma fructelor, care e buna de baut
sunt fericita
dupa atata chin tras in anii astia 3, pe care i-am considerat cea mai groaznica perioada, si de care nu credeam c-o sa-mi amintesc, sau c-o sa vreau vreodata sa-mi amintesc de ei, ei bine, imi voi aminti, pe langa anumiti oameni (foarte putini) care au lasat ceva in mine, in perioada asta de 3 ani, si pe langa anumite episoade, imi voi aminti finalul ca fiind foarte implinit si neumbrit. cand s-a terminat, dupa ce s-a terminat cu foarte bine, am simtit ca a meritat, nu stiu daca tot chinul ala a meritat, toate noptile alea inumane de suportat, dar stiu sigur ca acum nu-i mai regret. acum simt ca au trecut pentru ceva. rezultatele imi spun asta. bucuria din suflet si de pe chipul meu imbatranit devreme, spune asta. ma simt rasplatita.
sunt foarte fericita sa-i vad pe ai mei fericiti. ma urmarea gandul groaznic de-ai dezamagi pe ei. adica, eu stiu ce inseamna pentru mine sa ma dezamagesc, am trecut prin asta de cand eram mica, m-am obisnuit cu situatia, i can deal with myself, dar sa nu ma pot uita in ochii lor, pff, pe ei nu, nu vreau sa-i stiu dezamagiti. cred ca asta ma multumeste cel mai mult, ca ei sunt mandrii de mine. in fond, sunt parintii mei, cei de langa care am plecat si-o voi mai face, pentru a-mi fi cel mai aproape astfel, ei ma iubesc neconditionat, si eu ii iubesc pe ei.
anii au trecut si eu inevitabil am crescut si-mi place ce vad, sunt pe un drum care merge catre o finalizare, sunt constienta de asta, acum nu mai e panica, nu ma mai aflu in zona difuza, nesigura si intunecata a mintii mele, in care nu prea vedeam iesiri fericite...acum viziunile sunt mai clare, am habar totusi de ce se poate intampla cu mine, daca eu vreau asta, daca fac ceva pentru asta, si voi face:)
pfff, si inca ce viziune:)) foarte indrazneata:) Doamne ajuta sa iasa asa:) indraznesc sa cred si sa sper si asta e important pentru mine. e important ca-mi permit si nu-mi blochez asta.
ma simt libera, desi mi-a urlat cineva zilele trecute:) aminteste-ti ca libertatea e o stare de spirit, deci tu esti libera si acum, si i-am raspuns: stiu, doar ca amintesteti si de factorii stresori care sunt mereu in jur, si din cauza carora trebuie sa "omori" mai multa energie, pentru a te simti liber.
nici macar acum o luna, nici acum 2 saptamani, nu vedeam un final la aceasta situatie, si acum mai mult decat finalul, e si o mare satisfactie:)
thank u God:)
ma indrept spre alte lumi, alti oameni, spre ceva mai bun, stiu asta, stiu ca am mult de luptat, dar este strict pentru mine si pentru fericirea alor mei:)
plec in Elvetia in cateva zile si de abia astept, acolo o sa simt ca sunt libera cu adevarat, pentru ca romania, stim cu totii, chiar daca nu vrem sa admitem, nu-ti permite o libertate adevarata, nu-ti recunoaste valorile, si daca nu-ti recunoaste valorile, nu te accepta asa cum esti, dar mai mult face tot posibilul sa te anihileze, cum sa te simti liber?
merg totusi cu un gand trist... pe tine nu te voi vedea...va fi foarte straniu, dar asta e, poate asa e sa fie... poate altadata...speranta ramane
pe data viitoare

p.s. pe adeverinta aia scrie: "licentiat in psihologie"
:D:D:D:D:D i did it!!!

once again: "There is a God if you need a reason"!