Thursday, September 25, 2008

treat people with love

vreau sa te tratez pe tine, cu dragoste...
vreau sa stiu ca mai am asta de oferit...
pentru prima oara, dupa atat de mult timp de vestejire sufleteasca, simt ca vreau sa transmit vibratii pline de caldura, de dragoste...
pentru ca nu vreau sa te pierd, in forma initiala in care existi in viata mea, in care pot sa fac ceva pentru a te tine, a te pastra cu mine, pentru ca GATA!!! prin tine nu mai vreau... nu vreau sa te distrug, sa ma distrug prin tine. pentru ca asta fac prin fiecare om pe care-l ating, cred ca distrugandu-te, ma castig pe mine, dar ma adancesc tot mai mult intr-un nimic propriu, doar pentru ca nu vreau sa admit... frustarile atat de adanc stocate.
NU. eu sunt problema. si eu o pot rezolva si vreau sa o rezolv. acum.
cum, intr-o secunda, de regandire poti schimba ceva putin...
am simtit cum transmitand un vibe pozitiv inspre o persoana, ea mi-a raspuns
eu indepartez oamenii din jurul meu, pentru ca-mi creez autoprofetia despre ei, pentru ca nu le ofer nicio sansa sa fie altfel decat cum sunt in imageria mea mentala. da. eu ii adun pe oameni in jurul meu pentru a ma dezamagi. pentru a-mi demonstra ca am dreptate. prostii! m-am saturat sa adulmec raul si sa-l vad cu ochii, doar pentru ca nu accept ca fiinta mea respira, e, vrea, simte, sustrage...binele. m-am indepartat atat de mult de ceea ce sunt. nu. nu mai vreau.
vreau sa te tratez pe tine cu dragoste! deja suna cu o alta intensitate, nu?:) vreau sa fii alaturi de mine, dar nu ai cum, daca eu iti transmit continuu vibe`uri negative, ca sa te distrug... Doamne... ce am putut sa fac:)
dar asa e, cand nu mai stii ce sa faci, si crezi ca faci bine, si o iei pe calea asta a urii, a raului, a razvratirii, crezi ca asta e cheia, sa ti-i distrugi in schema mentala pe oameni. si tot ce faci, e sa ti te distrugi pe tine.
ei bine, vreau sa ma am pe mine si daca pentru asta, am nevoie sa-ti accept sufletul ca fiind bun, vreau asta:)
ahhhhhhhhhh, cum iubesc eu cuvintele! simtiti? simtiti cat de mult vreau ce scriu?:D
tot timpul mi-a placut sa-mi traiesc propriile sclipiri de minte!
iti multumesc Tie...acolo unde esti, intotdeauna!:)
vreau sa reusesc asta! vreau sa imi inving demonii, transmitand dragoste. si vreau sa incep cu tine. vreau ca tu sa fii inceputul. vreau ca dragostea mea sa inceapa cu litera numelui tau. vreau ca ideea de dragoste sa se renasca prin tine. si stiu ca pot sa fac asta:)
DOAMNE!!! in timp ce scriu, realizez... ce pot insemna anumite semnale, daca stim sa le percepem. si-i multumesc inca o data lui Tupac: "there's a God if you need a reason!!!"
mai poate exista dragoste. da. pana azi nu mai credeam. nu mai vroiam. dar ea exista, si doar eu, din mine, prin mine, pot sa o accept.
stii cum e sa simti ca transmiti semnale de dragoste? stii cum e sa percepi singur ca mai poti sa faci asta? inaltator! frumos! :) si totul pentru ca... nu vreau sa pierd un mare om din viata mea:)
ce jocuri iti poate face mintea pentru propriul bine:) eu sunt mandra de a mea:)
suflete, ma bucur de reintalnirea cu tine:)
tot timpul, tot timpul imbolduri negative care-mi confirmau ceea ce vroiam sa-mi confirme: dezamagirea. ei, pentru ca nu vreau sa ma dezamagesti, pentru prima oara voi porni intr-o calatorie noua: insotirea unui suflet cu dragoste, cu vibe-uri pozitive.
imi accept razvratirea, frustrarile, si nu vreau sa le mai imping inspre tine, vreau sa ma vindec, vreau sa-ti ofer ceea ce mi-am taiat mie pana acum: felia de bine.
cred ca as putea sa tot continui sa scriu...dar un lucru vreau, cuvinte am destule...:
fericire!

2 comments:

Anonymous said...

"eu indepartez oamenii din jurul meu, pentru ca-mi creez autoprofetia despre ei, pentru ca nu le ofer nicio sansa sa fie altfel decat cum sunt in imageria mea mentala. da. eu ii adun pe oameni in jurul meu pentru a ma dezamagi. pentru a-mi demonstra ca am dreptate" - ma regasesc, doar ca nu am reusit niciodata sa o descriu atat de bine :) frumos post, sau de fapt, frumoase posturi :)

Altcum said...

multumesc de comment:)si de aprecieri
m-a surprins asa, mai ales ca nu sunt obisnuita din partea unei femei/fete, necunoscute:)
sunt curioasa cum ai dat de mine
nu pot sa-ti vad blogul