Thursday, December 4, 2008

frumosul pur

voi toti cei ce sunteti sau va vreti orbi, sunteti niste prosti, habar nu aveti cat, cum si unde pierdeti, ce e-n jurul vostru:)
Ah! Doamne-ti multumesc pentru ochii pe care mi i-ai dat, pentru mainile pe care mi le-ai dat, pentru buzele pe care mi le-ai dat, pentru sufletul pe care-l am. Pentru ca prin tot ceea ce sunt vad, ating, simt, frumosul si puritatea din jurul meu.
Exista suflete care se iubesc, si-mi dau viata pentru ele. God bless your souls! I`m here for y`all:D Dumnezeu stie cum a impartit iubirea asta pe pamant, poate cea rara, a impartit-o putin si cu cap, si doar putini vad asta. Eu am intalnit 2 cazuri in viata mea si pentru asta sunt thankfull.
Cazul unu, cea mai importanta femeie din viata mea, stie ea, dar care-si refuza ce a simtit sau simte, pentru un prezent mai confortabil. Stie ca o condamn si chiar daca o iubesc, ii respect decizia asta, chiar daca stiu ca-i aduce doar un bine prezent, simplu si trecator, pentru ca momentan asta alege. Nu stiu tu, dar eu, simtind odata ca ce ai simtit tu a fost iubire adevarata, asa cum eu vad iubirea asta adevarata, n-am sa ma mai pot minti niciodata despre altceva.
Cazul doi, 2 scumpi:) hehe, ei sunt in prezent si se iubesc, doar ca viata asta pe care-mi vine s-o scuip, cand ma gandesc la ei 2, el greseste, ea sufera, ea iarta, ea iubeste, ea trece peste, ea se descopera pe ea, ea alege sa plece; el sufera, el nu poate ierta, el iubeste, el incearca sa treaca peste, el vrea sa se descopere pe el pentru a nu o pierde pe ea, el nu alege sa plece:) Nici nu ar fi momentul, el a fost plecat tot timpul de fapt. E minunat sa vezi cum lucrurile se leaga, cum orice proces, orice intamplare are o legatura. Doare, doare si din exterior sa vezi jocul asta, dar oricat de dureros ar fi e minunat ca 2 fiinte il pot trai. Travaliul iubirii. L-as trai 10 vieti, daca as simti ce simt copiii astia 2:) Eu cred in voi si cu voi:) Dumnezeu face restul, voi stiu ca veti face tot ce sta in puterea voastra:)
E minunat sa vezi un suflet cum lupta, cum isi ucide tot ce arde-n el doar pentru a-si regasi puritatea, si asta pentru o alta persoana, deci nu din egoism, ce mai vreti? Ce mai puteti vrea? Cum sa renunte o persoana, sa constientizeze ce e rau in ea si sa-si porneasca toate armele inspre a distruge asta, pentru a lasa, persoanei de langa, doar binele, doar suflarea de aer pur. Be forever blessed 4 this:)
Viata, lumea, umanul n-are nicio legatura cu asta. Cand vad ce fac copiii astia 2, e dincolo de omenesc, d-aia bullshiturile astea ale vietii care i-a transat nu-i vor desparti. Nu desparti cu nimic, dalti sau ciocane, 2 suflete pure, goale, care se iubesc:) Ah, ce ideal frumos! Il doresc si eu a fi atins:) Dar stii cum e, pana nu vezi ca se chiar poate, iti pui bete-n roate. Ei bine, eu cred prin voi. Nu se poate :) Voi existati, pentru mine exista iubire!:)
Poate-mi va scadea pana si din chinul meu in fata acestui ideal, prin faptul ca stiu ca cel putin 2 oameni l-au atins.
Da, exista iubire adevarata. E crunt procesul prin care ea trece, dar esenta ei e inaltatoare. Ma face si pe mine, nebuna, sa simt:) sa cred, sa vreau, sa sper. Mare lucru.

Paranteza.

Ati vazut vreodata cata puritate poate fi-n culoarea neagra?:X Nu va vine sa credeti? O, nici n-am nevoie de aprobarile voastre! Cata puritate exista-n culoarea neagra, si doar eu o stiu, si tu, normal, doar tu:)
Femeie, barbat, suflet, e tot ce conteaza, si da pentru mine are o culoare, pentru mine are o puritate, pentru mine e de negasit in orice altceva si e asumarea mea.
Sunt fericita sa fiu azi aici.
Multumesc mamei mele:) fiica plange, mama suna:) Mai pot vrea ceva? Multumesc pentru ca simti:) Sper sa am si eu intr-o zi binecuvantarea de a-mi simti copilul:)
Sper ca tu sa intelegi intr-o zi ce sunt, ce simt, si ce conteaza pentru mine:) Stiu ca ai s-o faci, pentru ca ma iubesti:)

Simtiti dragilor!
Nimic. Nicio ura, nicio razbunare, niciun pumn ridicat nu va va da niciodata satisfactia simtirii frumosului, iubirii, puritatii, sufletelor. Alegeti sa fiti ce ati fost construiti sa fiti!

Bless!

Happiness is a choice!

No comments: